Hadsten
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 18. maj 2022

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 18. maj 2022

DR1

05:40  

Pop up - Spis Billund
Pop up - Spis Billund Claus Meyer står med en udfordring: Kan man bygge en restaurant i en lufthavn og lave flere retter mad til 1000 mennesker på bare 12 timer, når menuen skal laves af lokale råvarer og kun med hjælp fra frivillige hænder og et lille hold af betroede medarbejdere? Følg kampen mod uret i Billund, hvor det ikke bliver lettere af at også sikkerheden skal være i top.

06:30  

Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Præstø
Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Præstø Signe og Johannes har boet i København altid. Men nu har de købt et gammelt hus med en gammel have langt ude på landet. De ved intet om haver og planter, og derfor har de spurgt Søren Ryge om hjælp. Det kom der et smukt program ud af.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:15  

Krigens døgn: Største russiske tab ved et enkelt slag
Krigens døgn: Største russiske tab ved et enkelt slag Et ukrainsk angreb på russiske styrker ved floden Donets har betydet kæmpe tab for russerne. Det er formentlig de største tab ved et enkelt slag i krigen indtil videre. Samtidig forsætter russerne deres langsomme fremryk i det østlige Ukraine, men omkring byen Kharkiv har ukrainerne nu presset russerne helt tilbage til grænsen.

07:45  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:45  

Horisont: Middelklasse på røven
Horisont: Middelklasse på røven Libanon er lige nu midt i en af verdenshistoriens værste økonomiske kriser, og landets sundhedsvæsen er ved at falde fra hinanden. Horisont har fulgt personalet på landets største offentlige hospital, hvor der er mangel på alt, selv livsvigtig medicin.

08:10  

Pengejægerne - Hollændernetværket (2:4)
Pengejægerne - Hollændernetværket (2:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Vi arbejder under radaren", siger manden i sofaen i den københavnske hotellobby. Overfor ham sidder Pengejægernes muldvarp, som optager samtalen. Pengejægerne optrevler et netværk af danske selskaber, som er under mistanke for at have hvidvasket 370 millioner kroner. Sporet fører til Holland, hvor det lykkes Jens Langhorn at finde direktører, som myndighederne ellers ikke har kunne opspore.

08:10  

Pengejægerne - Fakturafabrikken fra Kolding (1:4)
Pengejægerne - Fakturafabrikken fra Kolding (1:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Smid hvad du har i hænderne og forlad din arbejdsplads". Sådan lød beskeden til de overraskede medarbejdere på en maskinfabrik, da bagmandspolitiet ransagede fabrikken. Pengejægerne afdækker sagen, hvor kriminelle bagmænd overtager en gammel maskinfabrik i Kolding og bruger den til at hvidvaske mere end 200 millioner kroner. Jens Langhorn konfronterer nogle af de firmaer, der ser ud til at have benyttet sig af hvidvaskernes service. Firmaer, der til dagligt lever godt af offentlige skattekroner.

08:10  

Pengejægerne - Fodboldstjernernes luftkastel
Pengejægerne - Fodboldstjernernes luftkastel En række tidligere landsholdsspillere, kendte erhvervsfolk og statens vækstfond har investeret flere hundrede millioner kroner i firmaet ACT.Global, som angiveligt har opfundet et nyt og revolutionerende nano-produkt. Men pludselig braser luftkastellet, der ellers er udråbt som et nyt dansk erhvervseventyr. Spørgsmålet er, hvad der gik galt? Pengejægerne afdækker, hvordan det kunne lade sig gøre at narre investorerne og undersøger, hvor de mange penge er blevet af.

08:55  

Aftenshowet
Aftenshowet Et af landets største reality-ikoner Sidney Lee er død som bare 43-årig. Tidl. Big Brother-deltager og psykoterapeut Jill liv Nielsen og tidligere caster Marlene Weybøll fortæller, hvordan livet er som realitystjerne. Desuden gæster Dorthe Kollo og Uffe Buchard studiet, og så har vi besøg af ægteparret Sten og Rikke, som nu udlever deres største drømme. Og de har travlt, for Sten er blevet ramt af demens. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Herlufsholm Kostskole kæmper for sit renommé efter TV2s dokumentar om grov mobning, vold og overgreb på skolen. Og her på det sidste har flere forældre til heluvianere meldt sig på banen med en blank afvisning af, at der skulle være en usund kultur på skolen og et forsvar for alt det gode. En af dem er den tidligere elev og far til en nuværende elev, kunstneren Kristian Von Hornsleth. Mød ham i aftenens Deadline. Når Sverige og Finland søger medlemsskab i NATO, er det ikke blot et brud med den for landenes selvforståelse så vigtige neutralitet. Det er måske også farvel til håbet og visionen om en anden vej til fred og sikkerhed, end den stormagterne står for. Vi siger farvel til den nordiske neutralitet sammen med samtidshistorikeren Kristine Kjærsgaard.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livets opskrift - Costa Rica (1:5)
Livets opskrift - Costa Rica (1:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker forlader sit privilegerede liv i Danmark og rejser ud til fem steder i verden, hvor befolkningen lever markant længere, for at finde ud af, hvorfor de bliver så gamle. I aftenens program tager hun til halvøen Nicoya i Costa Rica, hvor hun flytter ind hos en stor familie der bor fordelt i tre huse på samme grund. Familien er selvforsynende og lever enormt primitivt i forhold til det Sisse kender fra sit eget liv. Men trods de primitive livsvilkår, lever folkene i området meget længere end i resten af Costa Rica og verden - og spørgsmålet er hvorfor - og er der noget fra deres liv, som Sisse kan tilføje til hendes helt egen opskrift på det gode lange liv hun skal tilbage til. Sendt første gang 03.11.2015

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

05:55  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

06:10  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

06:20  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

07:10  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (41)
Gurli Gris VII (41) Tegnefilm med dansk tale

07:15  

Gurli Gris VII (34)
Gurli Gris VII (34) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (44)
Gurli Gris VII (44) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (42)
Gurli Gris VII (42) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (36)
Gurli Gris VII (36) Tegnefilm med dansk tale

07:20  

Gurli Gris VII (35)
Gurli Gris VII (35) Tegnefilm med dansk tale

07:25  

Bluey
Bluey

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (57)
Vidundervovsen Vaffel (57)

08:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:35  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

08:50  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

 
DR1

09:50  

Min natur - Sofie Østergaard ruller
Min natur - Sofie Østergaard ruller I dag har Versus-vært Sofie Østergaard stukket benene i sine rulleskøjter. Hun løber rundt om Brabrand Sø i selskab med iværksætter og Løve Jacob Risgaard - hvis han kan følge med. Undervejs får de også en snak om, hvad det kræver at være selvstændig og hvordan man får livet til at hænge sammen.

10:05  

De fantastiske dyreunger (3:3)
De fantastiske dyreunger (3:3) Naturprogram fra BBC fra 2016. (Animal Babies) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. Næsten en fjerdedel af jorden er dækket af bjerge, og overlevelse på lodrette bjergsider og snekædte skråninger er svært nok, hvis man er voksen, men en udfordring for et bjerggedekid.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (138)
Antikkrejlerne med kendisser (138) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (137)
Antikkrejlerne med kendisser (137) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:15  

Da romantikken rystede vores verden (3:3) - At tilhøre en stamme
Da romantikken rystede vores verden (3:3) - At tilhøre en stamme BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) I 1700- og 1800-tallet begynder tanken om et nationalt tilhørsforhold at slå rod i Skotland, Polen og Tyskland. Digteren Robert Burns, komponisten Frédéric Chopin og brødrene Grimm var alle romantikere, der elskede deres hjemlande. Men skyggesiden er nationalisme, og især nazismen lægger Europa øde i 20. århundrede. Simon Schama undersøger hvorfor.

09:15  

Guldkorn 1980'erne: 1986
Guldkorn 1980'erne: 1986 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1986.

09:35  

Da romantikken rystede vores verden (2:3) - Sindets kamre
Da romantikken rystede vores verden (2:3) - Sindets kamre BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) I midten af 1800-tallet er Victor Hugo draget i eksil på øen Guernsey, efter at Napoleon har forvandlet Frankrig til et diktatur. Her skriver han mesterværket "De Elendige", og konfronterer sine traumer ved at male sine mareridt. Romantikerne eksperimenterer og udforsker det ubevidste i deres kunst. Samuel Coleridge og Thomas de Quincey tager opium, mens William Wordsworth fokuserer på menneskets forhold til naturen.

10:40  

Gentesten ændrede mit liv (3:6)
Gentesten ændrede mit liv (3:6) 35-årige Morten frygter at blive ramt af tarmkræft ligesom sin far, faster og farfar, og derfor tager han en DNA-test. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen undersøger Mortens gener for at se, om han lever med en forhøjet risiko for at udvikle tarmkræft. Men er Morten klar til at leve med den store viden, som gentesten afslører?

10:40  

Muldens mysterier - Nazisternes hemmelige våben (3:6)
Muldens mysterier - Nazisternes hemmelige våben (3:6) Skanderborg bunkerne blev bygget af det tyske luftvåben - Luftwaffe - under 2. verdenskrig som en del af deres hovedkvarter. Skanderborg ligger nemlig strategisk godt, og da man frygtede en invasion fra de allierede via Jylland, rykkede man i 1943 hele Luftwaffes hovedkvarter hertil. Men allerede i 1942 byggede tyskerne en radarstation lige udenfor byen, og det er her, vi slipper vores dygtige amatørarkæologer løs i dagens udgave af Muldens Mysterier. Hvem mon finder det bedste spor efter de nazister, vi ved, levede og arbejde her.

11:25  

Gentesten ændrede mit liv (4:6)
Gentesten ændrede mit liv (4:6) Vivi har set, hvordan en hjernehindeblødning har ændret flere familiemedlemmers liv og frygter at blive den næste. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer Vivis DNA for at se, om hun har forhøjet sygdomsrisiko og giver vigtige råd til en sundere livsstil. Men det viser sig, at sygdommen er tættere på, end Vivi havde regnet med.

11:25  

Muldens mysterier - De polske ryttere (4:6)
Muldens mysterier - De polske ryttere (4:6) "Værre end helvede"! Sådan beskriver præsten fra Hygum året 1659, og det er ikke mindst de polske soldaters skyld. Soldaterne kom egentlig til Danmark for at hjælpe os mod svenskerne, der havde planer om at erobre Danmark. Men i virkeligheden endte de med at være en ligeså stor modspiller som medspiller for lokalbefolkningen. Og det er netop disse polske ryttere, der slår sig midlertidigt ned i Sønderjylland, hvor de plyndrer og hærger lokalbefolkningen, vi skal lede efter spor efter i dag. To hold dygtige amatørarkæologer går sammen med Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad på jagt efter et berygtet kapitel af Danmarks fortid.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:05  

Pyjamasheltene II (29)
Pyjamasheltene II (29)

09:05  

Pyjamasheltene II (28)
Pyjamasheltene II (28)

09:10  

Pyjamasheltene II (27)
Pyjamasheltene II (27)

09:25  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:35  

Byttebiksen (9)
Byttebiksen (9) Lotte har fået den gode idé at overraske Rosa med en kage. Men det er ikke så let, som man skulle tro, for sådan noget dej kan let blive noget nas. Victoria har en kæreste, som hun rigtig godt kan lide, så hun vil gerne bytte til noget, som han bliver glad for. Også Balthazar og Pelle kommer forbi Byttebiksen og får byttet deres legetøj til noget andet.

09:55  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

10:12  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

10:15  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamselægens hospital, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

10:40  

Det store Ramasjang Mysterie (6)
Det store Ramasjang Mysterie (6) Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

10:40  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

10:40  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

10:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:15  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

11:30  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

11:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

13:45  

Kender du typen? 2017 (11)
Kender du typen? 2017 (11) Hvilken kendt dansker bor i et træhus, har røde lædersofaer og er vild med tulipaner? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

14:30  

Fader Brown VII (8:10)
Fader Brown VII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Spændingerne når dødbringende niveauer, da en anarkistisk performance-teatertrup ankommer til Kembleford.

DR2

12:10  

Alaska - guldfeber
Alaska - guldfeber Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alaskas frosne undergrund rummer nogle af jordens største guld- og kobberforekomster, som driftige mineejere gerne vil have fingre i. Problemet er, at skatten er begravet nord for verdens sidste store lakseløb, d.v.s. når laksen kommer fra havet for at gyde i ferskvand, og minedrift vil ifølge lokale fiskere forstyrre både laksen og fiskeriet.

12:50  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

13:30  

Historiequizzen: Davids Samling
Historiequizzen: Davids Samling Historiequizzen med Adrian Hughes går på opdagelse i Davids Samling midt i København. Men hvem var egentlig C.L. David og hvorfor har han en enorm islamisk samling? Hvad mente en arabisk diplomat om de nordiske vikinger og hvilken genial mekanisk genstand, blev opfundet allerede i 1205? Hør svarene, når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen.

14:00  

Historiequizzen: Horsens Statsfængsel
Historiequizzen: Horsens Statsfængsel Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen rykker bag tremmer i det tidligere Horsens Statsfængsel. Hvem blev henrettet i fængslet, hvorfor blev de indsatte vanvittige i 1800-tallet og hvilke berømte fanger, har afsonet i Horsens? Få svarene og gæt selv med, når Trine Halle og Jakob Danneskiold-Samsøe, dyster mod Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

14:30  

Peitersen og Feldthaus - Kirgisistan
Peitersen og Feldthaus - Kirgisistan Dansk reportageserie fra 2019 Hvad koster en lejlighed i et gammelt sovjetkompleks, og hvordan indretter man sig i en yurt i de kirgisiske bjerge? Erik Peitersen og Christine Feldthaus får et indblik i alle Kirgisistans samfundslag, mens de prøver at finde prisen på tre vidt forskellige hjem. Christine prøver at presse priser ud af de lokale brugtvognsforhandlere og Erik prøver at bygge en yurt. Sammen tager de til bryllup hos en velhavende familie. Sendt første gang 14.01.2019

TVR

12:20  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

12:30  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

13:00  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok?

13:45  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

14:15  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

14:35  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

15:15  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

15:15  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

16:00  

Familien Löwander II (7:10)
Familien Löwander II (7:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) Peter står over for et afgørende valg: Skal han forlade sin familie og restauranten for at leve sammen med sit livs kærlighed? Angelo siger op, men vil ikke fortælle hvorfor. Gustaf søger behandling for sine seksuelle drifter, mens Calle får et tilbud om at lave et madprogram til tv.

16:00  

Familien Löwander II (6:10)
Familien Löwander II (6:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) Calle og Nina får gennemtrumfet, at DK skal holde italiensk maduge. Gustaf og Bellan strides om, hvem der skal oplære Angelo i tjenerfagets ædle kunst. Peter møder sit livs kærlighed, Suzanne, bag Esters ryg - men Ester fornemmer, at han skjuler noget.

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:15  

Peitersen og Feldthaus - Bangladesh
Peitersen og Feldthaus - Bangladesh Dansk reportageserie fra 2019 Hvordan indretter en familie på fire sig i en lille træbåd, og hvad koster et arkitekttegnet hjem i centrum af Dhaka? Erik Peitersen og Christine Feldthaus kommer på en svær opgave med at analysere tre meget forskellige hjem i Bangladesh. For at finde frem til priserne på hjemmene, tager Christine på arbejde med en plastikfisker og på visit hos en messinghandler. Erik får et indblik i et ældgammelt håndværk hos en hindufamilie og møder en berømt arkitekt. Sendt første gang 21.01.2019

16:00  

Kunstens skjulte kræfter (1:4)
Kunstens skjulte kræfter (1:4) I en programserie på fire programmer undersøger vi hvordan professionelle kunstnere kan bruge deres kunstneriske metode eller værker til at forbedre andre folks liv. I dette første afsnit er vi vidne til hvordan man i Liverpool har fundet ud af at litteraturen er en nøgle til at give en stemme - i bogstaveligste forstand - til blandt andet psykiatriske patienter og stofbrugere. Og går på Venedigbiennalen med filosoffen John Armstrong der mener at denne terapeutiske egenskab er generel for alle kunstarter.

16:30  

Kunstens skjulte kræfter (2:4)
Kunstens skjulte kræfter (2:4) I andet afsnit i serien om kunstens særlige kræfter tager vi et skridt ind på scenekunstens område og tager til New York hvor parkinsonpatienter har vist sig at have ekseptionel nytte af klassisk dansetræning i et af byens bedste teatre og - hvordan danske krigsveteraner eller nyankomne flygtninge danser med Kgl. Balletdansere og viser os andre mennesket bag begrebet.

17:00  

Sådan bliver du bodyguard
Sådan bliver du bodyguard Se med ind i en ellers lukket verden, hvor vi møder livvagterne på arbejde, og følger danske Sascha Stork på 29 år, som er ved at uddanne sig til bodyguard. En uddannelse der er både krævende og ekstremt udfordrende psykisk og fysisk. Vi kommer tæt på de mennesker som nødvendigvis må leve med bodyguards for deres sikkerheds skyld og sammen med tidligere PET-livvagt i kongehuset, Jesper Lundorf, gennemgår vi virkelige scenarier, hvor bodyguards har været i aktion for at redde liv.

17:00  

Så er der golf
Så er der golf Kan vært og komiker Uffe Holm slå Danmarks største golfikon Thomas Bjørn? Og kan man slå en golfbold mere end 826 meter, som er uofficiel verdensrekord? Det finder vi ud af i denne Temalørdag, hvor vi også undersøger, hvorfor det er så fedt at spille golf, og hvad det kræver af styrke, teknik og mind-set, hvis man vil være god til verdens ældste sportsgren, som i dag spilles af op mod 160.000 danskere.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Hey Duggee (33)
Hey Duggee (33)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:53  

Simon III
Simon III

16:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:25  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:30  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

17:15  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

17:35  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

17:50  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

DR1

18:00  

Antikduellen (11:12) - Hillerød
Antikduellen (11:12) - Hillerød I dag er Antikduellen taget til Hillerød, og det er Bettina Pedersen og Thor Frederiksen, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Thor hentede Bettinas solide føring i går, så nu er han kun bagud med 200 kr. Om det lykkes ham at hente, og måske endda overhale Bettina, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som igen kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

TV AVISEN: Europæisk topmøde i Esbjerg om havvind
TV AVISEN: Europæisk topmøde i Esbjerg om havvind

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Charmerende byhuse
Hammerslag - Charmerende byhuse Byliv og bindingsværk er på programmet, når Hammerslag skal se på charmerende byhuse. Tina Müller byder først indenfor i et nyistandsat byhus i en af Sorøs ældste gader. Dernæst går turen til Korsørs midtby, hvor prisen skal gættes på et fredet byhus, der gemmer på mange historiske detaljer. Men hvad er de to boliger blevet solgt for? Det finder vi ud af, når Mira Lie Nielsen og Jacob Carlsson konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén om at gætte salgspriserne på to byhuse.

20:30  

Passion for millioner (3:6)
Passion for millioner (3:6) Diamanthandleren Sidsel bliver sendt på en svær opgave af kunden Mette, der gerne vil investerer i sine børns fremtid. Kunstsamleren Jens-Peter Brask giver tips til at spotte kunstverdenens nye stjerner. Og så laver Brian med rystende finger sit allerførste vinkøb i investerings øjemed Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

DR2

18:00  

Historiequizzen: Regensen
Historiequizzen: Regensen Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger et af Danmarks ældste kollegier, Regensen, som er bygget af Christian IV. Hvorfor går de studerende med slåbrok og fez, og hvad sker der når man kaster en ølkasse ud af vinduet fra 4. sal? Hør om studenterlivet for Kaj Munk, Glistrup og Spies, og gæt selv med når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, tager kampen op med Trine Halle og Jakob Danneskiold Samsøe.

18:30  

Historiequizzen: Koldinghus
Historiequizzen: Koldinghus Adrian Hughes tager Historiequizzen med til Koldinghus, hvor deltagerne skal quizze om borgens kringelkroge og hemmeligheder - og de mange konger, der har slået vejen forbi i tidens løb. Hvad var det Frederik IV blev ramt af i 1711, og har der siddet rebelske munke i fangekælderen? Få svarene når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Kåre Johannessen og Hanne Fabricius.

19:00  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2) København 1898. Fugten driver ad murene indenfor, drikkevandet er livsfarligt, og Anna har mistet 10 af sine 13 børn. Hvordan skal det gå med de sidste tre? Hun har pantsat alt sit tøj, og hendes mand fra Slesvig er syg. 122 år efter dykker Camilla af Rosenborg ned i Annas historie - overlevede børnene? Og kan Camilla finde Annas efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

19:30  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3) For 122 år siden sidder Anna i Aarhus og skriver brevet, der kan afgøre hendes skæbne. Siden hendes elskede Emil døde, har hun kæmpet for børnenes overlevelse. Sidste udvej er at sende farens juvelskrin til Christian 10. i håb om hjælp retur. Nu tager Camilla af Rosenborg til Aarhus - for hvordan er det gået med familien og det dyrebare skrin? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

20:00  

Skydeordren der blev væk
Skydeordren der blev væk Dansk dokumentar fra 2018 Den 18. maj 1993 blev Nørrebro i København omdannet til en krigszone. Efter en folkeafstemning om udvidelse af EU-samarbejdet blev der bygget barrikader og sat ild i gaderne. En lovlig demonstration udviklede sig fatalt. Da politiet blev sat ind mod demonstranterne, opstod de værste gadekampe siden besættelsen. Politiet var underbemandet, dårligt udrustet og manglede tåregas. En regn af brosten fik politiet til at trække pistoler og affyre 113 skarpe skud. Talrige betjente blev såret og mindst 11 demonstranter blev ramt af politiets skydevåben. Flere var i alvorlig livsfare. Sendt første gang 17.05.2018

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Zorro (24)
Zorro (24) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Hjemsøgt ferie

19:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Med livet i hænderne: Nye muligheder
Med livet i hænderne: Nye muligheder Rune får en ekspert fra USA fløjet ind for at hjælpe med en svær hjerneoperation. Jan bliver overrasket i kælderen. Emilie står overfor en stor beslutning.

21:55  

Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv
Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv Svensk krimiserie fra 2015. (Arne Dahl: Efterskalv) Ødelæggelserne er enorme, og flere mennesker omkommer, da et undergrundstog eksploderer i Stockholms tunnelsystem. Sverige i er chok. Panikken bliver ikke mindre, da en gruppe, der kalder sig Siffins Hellige Ryttere, påtager sig ansvaret. Er Sverige blevet ramt af islamistisk terror? A-gruppen får til opgavet at finde svaret.

23:50  

Alene i vildmarken USA VIII (11:12)
Alene i vildmarken USA VIII (11:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Der er kun tre deltagere tilbage i overlevelseseksperimentet. Mens en kæmper med savnet af sine kære, truer et nyt rovdyr en andens levetid i konkurrencen. Hvem holder ud og vinder præmien på 500.000 dollars?

DR2

21:00  

Hævnens time
Hævnens time Kun få uger efter krigens afslutning i maj 45 genindfører politikerne dødsstraffen i Danmark. Hævnens time over landsforræderne er kommet. Politi, anklagere, dommere og embedsmænd skal nu beslutte hvem der skal dømmes til døden og hvordan henrettelserne skal foregå, minut for minut. Den første på anklagebænken er journalisten og eventyreren Flemming Helweg-Larsen. Men er hans forbrydelser alvorlige nok til dødsstraf?

22:00  

Hitlers danske soldater II (1:4)
Hitlers danske soldater II (1:4) Dansk dokumentar fra 2022 Hvor involveret var danskere, der gik i krig for Hitler i krigsforbrydelser? Dansk politi efterforsker lige nu tidligere danske Waffen SS-soldater for mulig medvirken til krigsforbrydelser på en kaserne i Østrig i 1945. Uafhængigt af politiets efterforskning går forfatter og tidligere politimand, Martin Q. Magnussen på jagt efter svar.

23:00  

Mindet om et mord (3:4) - Rædslernes hus
Mindet om et mord (3:4) - Rædslernes hus Amerikansk dokumentar fra 2021. (Buried) Under retssagen mod George Franklin vidner flere familiemedlemmer om det årelange misbrug, de har været udsat for som børn. Forsvarsteamet forsøger at overbevise juryen om, at Eileen har rottet sig sammen med sin søster og mor for at hævne sig på George og få ham dømt.

23:50  

Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue
Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue Det koster 300.000 kr. at parodiere Den Lille Havfrue. Og skulpturen er endnu engang blevet hovedperson i en kontroversiel sag om ophavsret. Vært Jonathan Herrik undersøger balladen om nationalsymbolet, der allerede har kostet dagspressen mange penge. Er det i virkeligheden Kulturministeriet, der har jokket i spinaten?

TVR
DR1

00:53  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald Diabetesforeningen Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne

00:55  

Hvem myrdede Alan Conway? (3:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (3:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) Susan løber ind i problemer på hjemmefronten, da hendes kæreste Andreas fortæller, at han vil hjem til Kreta. Samtidig prøver hun at finde frem til Alans morder, men jo mere hun leder, jo flere overraskelser finder hun. Det sammen gælder Alans hovedperson, den fiktive privatdetektiv Pünd, der prøver at opklare mordet på Sir Magnus Pye.

01:40  

Taggart: Kompensation
Taggart: Kompensation Skotsk krimiserie fra 2003. (Taggart: Compensation) Taggartholdet må en tur på landet, da en bonde omkommer i sit hjem under en påsat brand. En mund- og klovsyge-epidemi har ødelagt livsgrundlaget for mange af de lokale, og det lille samfund er præget af mistro og stridigheder mellem bønderne og beboerne i en ny bebyggelse i udkanten af landsbyen. Men er det nok til at begå mord? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Alan Macmillan.

02:50  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

02:55  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:35  

Hammerslag 2018 (4)
Hammerslag 2018 (4) Hammerslag byder denne gang velkommen til en vaskeægte landskamp! Og så endda et naboopgør mod Norge, hvor de kender programmet som "Solgt". Det danske mæglerhold møder deres norske modstander på neutral grund i Gøteborg i Sverige, hvor der venter tre fantastiske boliger. Der er masser af prestige og håneret på spil - så frem med flag og klaphat hjemme i stuerne, når Danmark skal forsøge at slå Norge i at gætte boligpriser! Vært: Christian Degn

DR2

00:15  

Virkelighedens retsmedicinere (1:3) - Knivangrebet
Virkelighedens retsmedicinere (1:3) - Knivangrebet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at opklare et knivangreb, hvor en mand menes at have dræbt sin kone og nabo.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HADSTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0518104221