Hadsten
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 9. december 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 9. december 2022

DR1

06:30  

Julehjertets hemmelighed (8:24)
Julehjertets hemmelighed (8:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (8:24). Skovkonen siger, at tyven, der stjal julehjertet fra hende, er nøglen til at gøre det hele godt igen. Karen tror, at tyven er Lars og får Ilter til at udspionere ham. Herregården skal uddele den årlige julekurv med mad til landsbyen. Men ingen må vide noget om, hvor dårligt det står til og at lagrene er ved at være tomme. Erik kommer med en overraskende besked til landsbyen. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Kontant:
Kontant: Verdens største leverandør af pakker har tilsyneladende svært ved at levere lige netop pakker. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor UPS og kunderne ikke kan blive enige om, hvornår kunderne er hjemme. www.dr.dk/kontant

07:45  

Kontant: Helt til Hest
Kontant: Helt til Hest Fortvivlede danskere snydes for hundredtusinder af kroner af udenlandske hestehandlere. Skruppelløse bagmænd gemmer sig bag falske identiteter, spiller et psykologisk spil og sælger heste, de slet ikke ejer. Jacob Kragelund går på jagt efter svindlerne, og køber selv en dyr ridehest. www.dr.dk/kontant

08:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Alzheimerforeningen Fuglene synger Depression - så bør man søge hjælp

08:55  

Snowhow - Den nordiske vinter (1:8)
Snowhow - Den nordiske vinter (1:8) Nordisk naturserie fra 2020. (Snowhow - Den nordiske vinter) Vinteren er på vej. Folk i Norden forbereder sig. I denne dokumentarserie kommer du helt tæt på den nordiske vinter, og ser, hvordan naturkræfterne udfordrer os, truer liv og materielle aktiver - og tvinger os til at finde kreative løsninger. Hvad gør vinteren ved os, der bor heroppe mod nord? Hvordan forholder vi os til vinterens betingelser? Og hvordan møder vi vinteren, når den kommer?

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 skarpe om Kierkegaard og kærligheden
5 skarpe om Kierkegaard og kærligheden De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard netop det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om kærligheden. De 5 skarpe: Den ubevidste kærlighed, Forelskelsen, Forførelsen, Beslutningens kærlighed og Næstekærlighed Medvirkende: Pia Søltoft, Centerleder, Søren Kierkegaard Forskningscenteret Tilrettelæggelse: Bjarke Stender www.dr.dk/tro

08:50  

5 skarpe om Kierkegaard og valget
5 skarpe om Kierkegaard og valget De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der lynhurtigt skærer ind til benet på hans tanker om at vælge. De 5 skarpe: At vælge sig selv, Friheden , Lidenskaben, At have en holdning og Spidsborgerens åndløshed. Medvirkende: Pia Søltoft, Centerleder, Søren Kierkegaard Forskningscenteret Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet?

05:55  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:10  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:20  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunn?

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Sebastians Jul (9:24)
Sebastians Jul (9:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag ser Sebastian nærmere på de ideelle musefangere: Kattene. Han laver et klatrestativ til dem. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (9:24)
Ramajetternes Jul (9:24) Øvst vender tilbage fra navnekontoret med et nyt spor i jagten på computertyven, og endelig er der fangst i Flummers drillenissefælde.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15)

08:30  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:30  

Arkitektens sommerhus (5:6)
Arkitektens sommerhus (5:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Snorre Stinessen designer sommerhuse, der ligger i den smukke nordnorske natur omkring hans hjemby, Tromsø. Hans fritidshuse ligner skaller, der åbner sig i landskabet med store glasfacader, skrå vægge og gulve, der giver en fornemmelse af at flyde over havets overflade. Vi besøger ham i hans eget fritidshus - en sæterhytte som er det stik modsatte af de sommerhuse, han tegner til andre.

09:45  

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (2:4)
Skru tiden tilbage - til 70'erne II (2:4) Hvad sker der, når to familier der slet ikke kender hinanden, pludselig skal dele hus, tøj, sovepladser, og ikke mindst - hinandens forældre og hinandens børn, og sammen skal forsøge at danne et nyt fællesskab? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det både familien Trap Nielsen og familien Trøjborg Linde, som i fem dage lægger 2017 bag sig, for at finde batiktrøjerne og afghanerpelsen frem, når de flytter ind i deres helt eget 70'er kollektiv " Den Glade Valnød". For hvor fælles har vi egentlig lyst til at være, når det kommer til stykket? Og hvordan bliver man enige, når både børn og voksne må bestemme lige meget? Vi er klar til peacetegn, kampsange og husmøder, når vi sammen med familierne Trap Nielsen og Trøjborg Linde skruer tiden tilbage til 1970'erne!

10:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (19:25)
Antikkrejlerne XXIII (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (20:25)
Antikkrejlerne XXIII (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Store danskere - Ove Sprogøe
Store danskere - Ove Sprogøe Han er en af de skuespillere, der har været med i flest film og tv-serier og teaterforestillinger - den mest flittige. Men fra starten tegnede det helt håbløst for den unge Ove Sprogøe. Han fik flere afslag på at blive skuespiller og hans fremtoning; en lille mand med en fremstående hage var der ikke mange førsteelsker-roller til. Men alligevel blev han en af tidens største skuespillere. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 30.09.11

09:50  

På skuldrene af Bohr (3:6)
På skuldrene af Bohr (3:6) Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

10:05  

Hvide slaver - Cervantes (3:3)
Hvide slaver - Cervantes (3:3) Den 26. september 1575 er skibet Sol på vej fra byen Napoli mod Spanien, da det bliver angrebet af nordafrikanske kaperbåde udenfor den catalanske kyst. Ombord er den spanske soldat Miguel, en ung mand på 28 år, der senere skal blive en af verdens største og mest læste forfattere. Cervantes og de andre om bord på båden bliver taget til fange og ført til Algier, hvor de bliver solgt som slaver på slavemarkedet. Cervantes er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen. Sendt første gang 29.08.10

10:45  

Det splittede Danmark (1:3)
Det splittede Danmark (1:3) I 1965 modtog den socialdemokratiske regering over 60.000 protestunderskrifter mod Statens Kunstfond. I spidsen for protestbevægelsen stod lagerforvalter Rindal der lagde navn til den nye isme, Rindalismen. Regeringen tog ikke protesterne alvorligt og socialdemokraterne måtte år senere, ved jordskredsvalget i 1973 lide historiens største valgnederlag til Mogens Glistrup og Erhard Jacobsen. Tilrettelæggelse: Niels Birkemose.

11:25  

Vidunderlige græske øer (6:6)
Vidunderlige græske øer (6:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Chios er angiveligt Grækenlands bedst bevarede hemmelighed. Den ligger 220 km fra fastlandet og er en af de mest uspolerede græske øer. Tag med Julia Bradbury og hendes mor til deres forfædres hjem, og hør om den sjældne aromatiske harpiks mastiks, som bruges i alt, fra mad til medicin og eksporteres til flere end 50 lande. I middelalderbyen Mesta, tager de danseskoene på - og drager derefter nordpå til Vrontados, også kaldet Homeropolis.

11:50  

Søstre bag tremmer
Søstre bag tremmer Svensk dokumentar fra 2016. (Prison Sisters) Sara og Najibeh er i livsfare efter at have afsonet en dom for utroskab i et afghansk fængsel. For at redde sin ære i den lille landsby planlægger Saras onkel at dræbe hende. Det lykkes Sara at flygte til Sverige og søge asyl, mens Najibeh bliver tilbage. Der begynder at gå rygter om, at Najibeh er blevet stenet til døde, og Sara og instruktøren Nima Sarvestani tager til Afghanistan for at finde sandheden om Najibehs skæbne.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:12  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:20  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

09:35  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:45  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (12)
Mission Valhalla (12) Brokks blæsebælg er borte! Bælgen, der blæser til ilden i dværgene Sindre og Brokks smedje. Det er ikke så godt, for Sindre og Brokk laver nogle af de bedste og vigtigste våben, guderne overhovedet har at forsvare sig med. De våben får de brug for, når de onde jætter en dag går til angreb, og ragnarok står for døren. Tordenguden Thor drager sammen med den modige, jordiske helt Emil ud for at skaffe blæsebælgen tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (9)
Cirkusliv i savsmuld (9) En skægget dame møder op i cirkus for at få arbejde. Cirkusdirektøren bliver bange for hende fordi hun ser så anderledes ud. Signe tager sig venligt af damen og byder hende på kaffe.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hajen aldrig står stille? Se med når Kristian og Katrine dykker med hajer, og se om det lykkes sportshajen Spooky at få jagthajen Lonnie i form til at fange fisk.

11:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med bogstaver - V
Skæg med bogstaver - V Afsnit V. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant V, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et par vanter i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med V.

11:55  

Vilde venner II (6)
Vilde venner II (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. De skal lave vintermad til fuglene, og hjortene i Dyrehaven skal også fodres. Og så skal de forsøge at redde en helt speciel and, som har søgt tilflugt på en tennisbane.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2011 (1)
Bonderøven 2011 (1) Bonderøven er klar med nye afsnit fra sit liv på Kastaniegården. To nye beboere flytter ind i stalden. Frank skal have nyt halm i skoene. Theresa får sin helt egen skurvogn. Og heldigvis ligger der sne, så Frank ombygger sin tømmerslæde, som han senere vil spænde bag hesten Solvej for at hente træ hjem fra skoven. Sendt første gang 23.03.11

12:15  

Bonderøven 2010 (18)
Bonderøven 2010 (18) De to grise er nu blevet så store, at de skal slagtes. Frank får besøg af en slagter, der har helt styr på, hvordan man parterer grisene, så de kan blive til skinker, flæskesteg og rullepølse. Kornet er tærsket, og den letteste måde at indsamle det på er ved hjælp af en støvsuger! Og så er det langt om længe lykkedes Frank at få ordnet kanen, så hele familien kan komme på kanetur i sneen. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - et vildsvin i Sverige
Nak & Æd - et vildsvin i Sverige I Sverige vrimler det med vilde grise. Der er så mange, at det svenske landbrug gerne ser, at der bliver reduceret i mængden af dem. Den opgave har Jørgen og Nikolaj tænkt sig at hjælpe til med. Men vildsvinet er et nataktivt dyr, så for at det skal lykkes, tager de to kammesjukker infrarødt lys i brug. Det er første gang, at de to skal jage i fuldstændig mørke. Og her får Jørgen særlig brug for Nikolajs skarpe øje. Og hvis ikke det lykkes, skal der spises hønsefødder.

13:45  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Jacob Ellehammer
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Jacob Ellehammer Var det noget med en tarteletholder, en tagrende-renser eller en patenteret gåsekage? Komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund jagter almindelige danskeres vanvittige opfindelser i kølvandet på nogle af historiens helt store, innovative tænkere. I dag udforsker de området omkring Bakkebølle på Sydsjælland, hvor den store danske opfinder, Jacob Ellehammer, blev født og hvor han byggede og "fløj" i en af verdens første flyvemaskiner.

14:15  

Hammerslag 2017 (17)
Hammerslag 2017 (17) Et liebhaversommerhus syd for Haderslev med skov til den ene side og hav til den anden. Det er, hvad der venter til forret i aftenens udgave af Hammerslag. Til hovedret serveres en hyggelig bolig med stråtag i landlige omgivelser nær UNESCO-byen Christiansfeld, mens desserten står på hjemmelavet træhus i god kvalitet og sjove detaljer. Velbekomme. Vært: Christian Degn

DR2

12:50  

Vores mystiske planet (2:5)
Vores mystiske planet (2:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

13:40  

Vores mystiske planet (3:5)
Vores mystiske planet (3:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Én bjergkæde forbinder to ekstreme verdener. En fæstning af ild, der er tilflugtssted for punaflamingoer og et isfyldt rige, hvor pumaen ligger på lur i det skjulte. Hvordan er disse to skabninger endt med at herske i så ugæstfrie omgivelser? For at finde svar på det må vi begive os ud på en episke rejse og afdække de mysterier, der former livet i bjergene mellem is og ild.

14:30  

Charité - Et hospital i krig (5:6)
Charité - Et hospital i krig (5:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Bomberne regner ned over hospitalet med jævne mellemrum. Under bombardementerne er der ikke længere ansatte nok til at få de sengeliggende patienter i sikkerhed i kælderen. Artur lader sig overtale til at lade Karin overføre til den "specialiserede" børneafdeling. Da Anni opdager det, skjuler hun sin datter på hospitalets loftsetage. Også Otto får et akut behov for at skjule sig.

TVR

12:20  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

12:35  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de kække kosmonauter fra Rumtosserne kæmpe imod de vilde vikinger fra The Happy Vikings. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på tilbudsjagt på Specialbanen i Bruuns Galleri og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

13:40  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Det er blevet dagen, hvor en nyt kuld bhilkhaneræg skal leveres, men Cleopatra vil stjæle dem og lave sin egen lille hær af tyveknægte. Hun har dog ikke taget højde for, at sådan en flok æg er svære at styre - eller for superhelten Sprinter.

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) En meget værdifuld diamant er blevet stjålet, og superhelten Sprinter er selvfølgelig på sagen - men alle sporene peger mod ham selv. Hvordan kan det gå til? Og er der mon en skurk på spil?

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Åh nej! Skurken DiktaThor har fået telepatiske kræfter, og pludselig lykkes det ham at visne en af Baskers planter. Der er brug for en superhelt - men kan Sprinter redde planterne, og kan han vende DiktaThors nye evner til noget positivt?

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Emilia er rigtigt træt af et dumt mumie-fantasimonster, der gemmer sig ude på gangen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:20  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

14:50  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

DR1

15:00  

Kender Du Typen? - Med funkis og daggammel burger
Kender Du Typen? - Med funkis og daggammel burger Hvem er det, der gemmer en ekstra burger i køleskabet natten over og spiser den til morgenmad? Og som bor med sin familie i en lejlighed spækket med moderne kunst? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et smukt funkishus på Frederiksberg. Vært: Anna Lin

15:30  

FIFA VM 2022: Før kampen kvartfinale
FIFA VM 2022: Før kampen kvartfinale

16:00  

FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte
FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen

16:55  

FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte
FIFA VM 2022: Kvartfinale, direkte

17:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen kvartfinale
FIFA VM 2022: Efter kampen kvartfinale

DR2

15:20  

Charité - Et hospital i krig (6:6)
Charité - Et hospital i krig (6:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Året er 1945. Fra operationsbunkeren kan man høre russernes artilleri rykke tættere på. Dag og nat bliver sårede soldater og civile behandlet under kaotiske forhold - uden vand, strøm eller bedøvelse. Alle, der kan, flygter ud af Berlin. Og da de russiske soldater endelig når frem til hospitalet, er der ikke meget håb tilbage.

16:10  

Københavns bombardement
Københavns bombardement Man har kaldt det historiens første terror bombardement. Det var under Napoleonskrigene, at englænderne angreb København. Angrebet skete på grundlag af falske rygter om, at Danmark var ved at opruste flåden, og at den skulle bruges mod englænderne. Men ny forskning viser, at et af rygterne var plantet af Napoleon selv. Englænderne gik efter civilbefolkningen i København, og de havde et nyt våben med, som skræmte danskerne fra vid og sans - Raketter. En efterprøvning af den gamle opskrift viser den brændende hale af ild, disse raketter dannede på himlen. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 2.09.07

16:50  

Den danske kejserinde
Den danske kejserinde Dansk program fra2006 Dagmar, prinsessen fra Danmark. Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Sendt første gang 16.09.06

17:30  

Rick Stein i Bordeaux
Rick Stein i Bordeaux Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Denne gang tager han til Bordeaux for at opsøge markeder, restauranter, cafeer og barer.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:00  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

16:50  

Albi (9)
Albi (9)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy, julefrokost med blindsmagning og kreative julelysestager. Onkel Reje viser Brille, hvordan han kan få ting til at flyve. Det er nemlig noget han har lært på et kursus sammen med Julemanden. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (9:24)
Nissernes Ø (9:24) Hvem er Günther? Og hvad kendte han til hr. Mortensen? Den islandske fitnisse Fígur Fígursson får et chok, da han ser Fornøje-Frederiks nye kursuscenter. Lunte er bekymret, fordi Pyt og Jo Jo er taget ud til den gamle ruin alene. Hr. og fru Fiffig-Jørgensen er ruineret. Den magiske kam er væk! Junior har taget den med sig, da han rejste - og nu sidder han oppe i al isen og forsøger selv at fange sin mad. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:31  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

17:45  

Trex
Trex Simon vågner ved at Trex skal lave lort. Trex skal faktisk rigtig meget lave lort. Så meget at Simon og hans husdyr præcis når hen til parken, inden de møder Sccccharlotte Stillebæks hund. Med lort.

17:55  

Trex
Trex Simons store dinosaur er sulten, så de to venner begiver sig afsted til byens spisested for at spise mad. På spisestedet arbejder Big Jack og han er sulten efter dinosaur-steak. Kommer Trex til at overleve besøget på spisestedet?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov

19:30  

Julehjertets hemmelighed (9:24)
Julehjertets hemmelighed (9:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (9:24). Karen føler sig overvåget hele tiden, så da Ilter pludselig er opsat på at se hendes nisseven, bliver hun mistænksom. Marie Louise venter på Rasmus, så de kan rejse væk sammen. Men Rasmus kan ikke forlade sin familie, da de så risikerer at ende på fattiggården. Da Rasmus ikke dukker op, bliver Marie Louise skuffet og tager i stedet imod tilbuddet, der kan redde herregården. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Cirkusrevyen 2021 (1:2)
Cirkusrevyen 2021 (1:2) Endelig er Cirkusrevyen tilbage igen efter Corona nedlukningen af Danmark. Glæd dig til et brag af et show med sang, musik og spektakulære koreografier,. I første del af Cirkusrevyen 2021. kan du opleve bandt andet den nye revy stjerne Merete Mærkedahl folde sig ud som Danmarks statsminister, Mette Frederiksen. Niels Ellegaard som klimaminister Dan Jørgensen. Henrik Lykkegaard der giver den fuld gas som vores allesamme's Søren Brostrøm, samt en forrygende parodi på vores elskede musikkunstnere Anne Linnet, Thomas Helmig, Poul Krebs og mange flere med et genialt velspillende James Price Orkester.

20:45  

Smilehullet: Dirchs loppecirkus
Smilehullet: Dirchs loppecirkus Dirch Passer som fransk loppecirkusdirektør.

DR2

18:30  

Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4)
Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4) I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen.

19:00  

Husker du ...1975
Husker du ...1975 - året er 1975. Det var kvindernes år. Det havde FN bestemt, men i virkeligheden havde kvindeoprøret været i gang længe. Mød Karen Jespersen, der var en af de mest aktive kvindesagsforkæmpere. 1975 var også året, da der blev fred i Asien. Amerikanerne forlod Vietnam og med dem flere hundredetusinde vietnamesiske flygtninge. Mød en af dem, der kom til Danmark i 1975. Et dansk rederi kom i øvrigt til at spille en helt særlig rolle i forbindelse med afslutningen på Vietnam-krigen. Hør om en af de største redningsaktioner til søs. Det var også i 1975 rockgruppen Queen toppede hitlisterne med "Bohemian Rhapsody" og en musikvideo, der var langt forud for sin tid. I Danmark havde vi vores helt egen stjerne. Gustav Winckler brød i 1975 igennem med "Gem et lille smil til det bliver gråvejr". Sendt første gang 23.03.05

20:00  

Suite Francaise
Suite Francaise Fransk-britisk autentisk drama fra 2014. Sommeren 1940. Frankrig er besat af nazisterne. Unge og smukke Lucile Angellier prøver at leve op til sin strenge svigermors forventninger, mens hun venter på nyt fra sin mand, en fransk krigsfange. Madame Angellier kræver blind lydighed og forbyder al musik i huset. Da de bliver tvunget til at huse en tysk løjtnant, vendes der op og ned på deres liv. Baseret på en roman af Irène Némirovsky, som døde i Auschwitz i 1942. Medvirkende: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie m.fl. Instruktion: Saul Dibb.

TVR

18:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da et par sneugler bliver fanget af Cirkusdirektøren, må Paul-E lære kunsten at være stille for at være med til at redde dem.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:40  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (8)
Svampebob Firkant VIII (8)

19:20  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Som trofast fan af bogserien Robot Akademiet, står Bedst forrest i køen til boghandlen, da den nyeste bog udkommer. Men i stedet for at nyde læsningen, truer en række intetanende naboer med at ødelægge oplevelsen. For at skærme Bedst for spoilers, foreslår Bedster at de tager op i bjergene og da naturen vender sig imod dem, er det kun indholdet af Bedsts´ nye bog, der kan redde dem. Måske er spoilers ikke så slemme alligevel.

19:35  

Wild Kratts III (7)
Wild Kratts III (7)

20:00  

Julemand & Co.
Julemand & Co. Juleaften er lige rundt om hjørnet, men absolut INTET går efter planen. De 92.000 nisser i julemandens værksted er alle besvimet grundet en AKUT mangel på C-vitamin. Det går selvfølgelig slet, slet ikke, og Julemanden er tvunget til at klargøre kanen og flyve til Jorden for at finde en kur. Det er dog nemmere sagt end gjort, og det står hurtigt klart for Julemanden, at han bliver nødt til at finde nogle allierede på Jorden, hvis han skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om at redde julen.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Guru II (5:6)
Guru II (5:6) Erik hidkalder Anders og vil have gennemført sit projekt nu og her, men det går langtfra som planlagt. Samtidigt forsøger Anders at holde fast som leder på akademiet og indkalder Sune til en kammeratlig samtale med Vandela som bisidder. Men Anders mister besindelsen og ender med at blive udstødt af fællesskabet.

21:55  

Guru II (6:6)
Guru II (6:6) Opgøret med Sune har resulteret i at Anders bliver nægtet adgang til LETS GO ACADEMY. Erik har pludselig genvundet lysten til livet og et TV Midtvest-indslag om hans 75-års fødselsdag sender Anders udover kanten. Alt ændrer sig og Anders gør noget radikalt i forsøget på forsoning med Sune, Ralf og resten af akademiet.

22:20  

Joy
Joy Amerikansk drama fra 2015. Joy deler hus med næsten hele sin familie, selv med sin eksmand, og så slås hun med et job, der ikke fører til noget. Der må ske noget nyt. Da Joy vrider en gulvmoppe og skærer sine hænder på resterne af et smadret glas, får hun en ide. Hun fremstiller en mere praktisk moppe, og nu går arbejdet i gang med at sælge hendes produkt. Det bliver op ad bakke. Medvirkende: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper m.fl. Instruktion: David O. Russell.

DR2

21:40  

På skuldrene af Bohr (5:6)
På skuldrene af Bohr (5:6) I en kælder i København findes et hold, som kan teleportere 100 millioner atomer. Betyder det så, at vi en dag kan teleportere mennesker? Eller er det slet ikke meningen med teleportation? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:30  

Jul på Vesterbro (9:24)
Jul på Vesterbro (9:24) - med Anders Matthesen. Da Danny ikke møder på arbejdet, må Stewart improvisere. Igor er stærkt tømmermandsplaget og mangler noget. Sendt første gang 9.12.03.

22:45  

Troldspejlet special (9:10)
Troldspejlet special (9:10) Er der ligestilling på vej i superheltebranchen? Og kan superhelte skifte køn? Kvinder med særlige kræfter i alle former, farver og aldre myldrer frem på tv og på filmlærredet. Efter i årtier ofte at have måttet tage til takke med rollen som kæreste, mor eller offer, står de nu på egne ben - og de står stærkt. I denne special undersøger Jakob Stegelmann de store superheltekvinders historie - fra Wonder Woman til Ms. Marvel - samt en stribe af de mere ukendte.

23:10  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:55  

Fluerne på væggen
Fluerne på væggen Dansk thriller fra 2005. Den unge instruktør My Larsen bliver kontaktet af partiet Venstre, som hyrer hende til at lave en film om Ravnskov kommune og dens borgmester, Svend Balder. Balders metoder tåler ikke altid dagens lys. Og hans svaghed for blondiner giver Mys kamera adgang til hans inderste privatsfære. Men My har også sine egne lig i lasten, og nu må hun overveje, hvor langt hun vil gå for at rydde op i sit eget liv og nå helt til bunds i borgmesterens. Medvirkende: Trine Dyrholm, Lars Brygmann, Kurt Ravn m.fl. Instruktion: Åke Sandgren.

TVR

21:40  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:20  

Before I Go to Sleep
Before I Go to Sleep Britisk thriller fra 2014. Christine vågner op i sin seng uden at genkende manden ved sin side. Han fortæller, at hans navn er Ben - og at han er hendes mand. Christine har fået hukommelsestab efter en ulykke for mange år siden. Hver morgen vågner hun uden at kunne huske noget. Men ved hjælp af et videokamera forsøger hun at stykke sit liv sammen. Og snart opdager hun noget, der får hende til at mistro alle omkring sig. Medvirkende: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong m.fl. Instruktion: Rowan Joffe.

01:50  

Dommer John Deed (12)
Dommer John Deed (12) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) Et parlamentsmedlem, Alan Roxborough, anklages for mordforsøg på sin elsker. John Deed bliver dommer i sagen, der hurtigt tager en drejning. Roxborough efterforskede mistænkelige dødsfald i våbenindustrien, og Deeds ven, politimanden Row, antyder, at politikeren er offer for en sammensværgelse, der skal lukke munden på ham.

03:25  

Antikkrejlerne XXIII (16:25)
Antikkrejlerne XXIII (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:25  

Antikkrejlerne XXIII (15:25)
Antikkrejlerne XXIII (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:15  

You Were Never Really Here
You Were Never Really Here Prisbelønnet britisk thrillerdrama fra 2017. Joe er en brutal og martret krigsveteran, der lever af at opspore forsvundne piger. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at redde hende. Joes mission fører ham dybt ind i en korrupt og ultravoldelig underverden, der også bringer ham i kontakt med hans eget indre mørke og hans længsel efter udfrielse. Joaquin Phoenix modtog Cannesfestivalens pris for bedste mandlige skuespiller for sin præstation som Joe, mens Lynne Ramsay, filmens instruktør, fik prisen for bedste manuskript. Medvirkende: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Judith Roberts m.fl. Instruktion: Lynne Ramsay.

01:40  

Parkinson: Findes der en mirakelkur? (2:2)
Parkinson: Findes der en mirakelkur? (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (The Parkinson's Drug Trial: A Miracle Cure?) De har rystelser, stive muskler og langsomme bevægelser. Mere end ti millioner mennesker på verdensplan har Parkinsons sygdom. En gådefuld lidelse, der endnu ikke findes en kur mod. Gennem seks år følger vi ni frivillige parkinsonpatienter, der deltager i et af verdens mest ambitiøse kliniske forsøg. Kan risikofyldt hjernekirurgi og indsprøjtninger med proteinet GDNF vende den invaliderende sygdom?

TVR

03:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HADSTEN.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203001613